Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat semifinala câștigată de Simona Halep în fața americancei Jennifer Brady. Acesta consideră că meciul a fost unul demonstrativ, după ce Brady a părut foarte obosită după meciurile grele avute înainte. De asemenea, cheia succesului Simonei, în opinia lui Cristian Tudor Popescu, a fost meciul câștigat la limită împotriva jucătoarei Ons Jabeur din Tunisia, scrie Digi24.

„A fost un demonstrativ al Simonei Halep. Jennifer Brady, foarte obosită după meciurile crâncene pe care le-a avut până a ajunge aici, în semifinală – le-a scos din turneu pe Muguruza, pe Svitolina și încă o jucătoare puternică – în mod evident Brady nu avea resurse astăzi să facă față unui meci cu Simona.

A încercat să lovească tare, decisiv, să termine repede punctele, dar Simona nu a lăsat-o, a angajat-o în schimburi prelungite, cu mingi lungi, care au erodat-o rapid pe Jennifer. Frumoasă atitudinea ei, a americancei care a luptat până la ultima minge.

Cheia victoriilor Simonei în meciul cu Sabalenka și în meciul acesta cu Jennifer Brady este meciul chinuit, lung, câștigat în ultimă-ultimă instanță, la o minge, în tie-break în setul decisiv, cu tunisianca Jabeur.

Simona e o mare jucătoare, e o legendă a tenisului și asta s-a văzut în primul meci jucat aici la Dubai, câștigat jucând, să spunem, prost. Asta face diferența. Simona a putut să arate după aceea cu Sabalenka și acum cu Jennifer Brady ce poate, să-și ridice jocul până la nivelul excepțional de astăzi, pentru a câștigat acel meci pe care a fost pe punctul de a-l pierde.”