Atac furibund între partizanii Dreptei. Fostul ministru al Educației în guvernul Boc, Daniel Funeriu, a postat luni pe internet un mesaj extrem de acid la adresa fostului europarlamentar PMP Cristian Preda, pe care îl numește nici mai mult nici mai puțin ca fiind un salahor politic.

Funeriu îl acuză pe Preda de faptul că face parte din ”putreziciunile politice” pe care gruparea PLUS le-a adus în USR:

”Aștept să văd cum salahorul politic Cristian Preda, din intelectualismul său fonf cu origini în mediocritatea utecistă, se va gudura pe lângă Iohannis după ce l-a înjurat vârtos și va sări la gâtul celor din USR pentru a sluji preluarea usereului de către comandoul PLUS. Papagalul ăsta împiedicat în propriile-i sofisme e capul listei ”putreziciunilor politice” reciclate de PLUS și vârâte pe gâtul virgin al USR despre care vorbeam acum ceva vreme”, a scris Funeriu, pe contul său de Facebook.

”Să vedem dacă îi va reuși a nșpea întoarcere de vestă. Eu aș zice că nu, pentru că în general e o idee proastă să te pui cu nemții. Ah, ca să vedeți cu ce mercaptani mai trage în noi să citiți ziare punct com.

PS: cine este autorul frazei ”dacă voi nu mă vreți oricum eu mi-am obținut sprijinul lui EBA și Elenei Udrea?” Bravooo, ați ghicit”, a adăugat Daniel Funeriu.

Puteți vedea mai jos postarea lui Daniel Funeriu: