Cristi Borcea a şocat-o pe Denise Rifai! Dezvăluirea incredibilă a milionarului. S-a aflat totul în emisiune. Borcea s-a decis să vorbească despre unul dintre cele mai întunecate evennimente din viaţa lui.

Denise Rifai l-a provocat pe Borcea

Denise Rifai l-a provocat pe Cristi Borcea şi a scos de la milionar unul dintre cele mai întunecate secrete ale sale. Borcea a împlinit recent 51 de ani şi a răspuns celor mai mari provocări la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Printre cele 40 de întrebări ale lui Denise Rifai s-au aflat şi unele extrem de controversate. “Ați sedus-o pe judecătoarea care v-a achitat?”, “Cum se fac banii din închisoare?”, “Sunteți un om fără scrupule în amor?”,

“Ați lovit vreodată o femeie?”, “Le-ați cumpărat tăcerea soțiilor dumneavoastră?”, “Cui îi mulțumiți pentru averea dumneavoastră?”, “Poate Cristi Borcea să fie bărbatul unei singure femei?”.

Răspunsul care i-a şocat pe toţi

Răspunsul care i-a şocat pe toţi, inclusiv pe Denise Rifai a venit la întrebarea dacă Borcea a lovit vreodată vreo femeie. Milionarul a dat un răspuns pozitiv.

Mesaj special de la Valentina Pelinel

Cristi Borcea a împlinit acum două zile vârsta de 51 de ani. Omul de afaceri și-a sărbătorit ziua de naștere împreună cu familia. Valentina Pelinel, soţia acestuia, i-a transmis un mesaj de dragoste pe rețelele de socializare.

Soția lui Cristi Borcea a postat un mesaj de dragoste pentru soțul său. Valentina Pelinel i-a urat tatălui copiilor săi la mulți ani și i-a arătat cât de mult îl iubește și apreciază.

”Azi este despre El, bărbatul care mă împlinește ca femeie și ca om, tatăl copiilor noștri minunați și partenerul meu de viață. Te iubesc. La mulți ani, iubirea mea!”, a fost mesajul postat Valentina Pelinel pe o reţea de socializare.

Soția fostului finanțator de la Dinamo a mărturisit și care a fost marea surpriză pentru Cristi Borcea. A fost vorba despre tortul cu supereroi ales chiar de fiul celor doi, Milan.

Omul de afaceri este împreună cu soția sa de mai bine de 6 ani de zile. Cristi Borcea și Valentina Pelinel au împreună trei copii și se înțeleg foarte bine. În urmă cu ceva timp fostul model dezvăluia care este cheia succesului în relația lor.

„Comunicarea e cheia! Cu soțul meu stau seara pe terasă. Petrecem uneori și două, trei ore în care povestim, povestim, povestim. După care ne dăm seama ce chimie există și ce bine e să stai cu un om așa toată ziua să nu te plictisești”, spunea Valentina Pelinel.