Fostul acționar al lui Dinamo și fiul său Patrick, s-au infectat amândoi cu SARS-CoV-2. Din fericire, cei doi sunt în izolare și până la momentul actual sunt asimptomatici.

Vestea a fost confirmată de Cristi Borcea pentru GSP.ro. Acesta a precizat că în acest moment starea sa este una bună. De asemenea, el a mai povestit că la scurt timp după deschiderea școlilor, în septembrie, acesta a fost destul de speriat de posibilitatea răspândirii noului coronavirus.

Deși l-a trimis pe Milan, fiul său de doar 4 ani, la grădiniță, afaceristul a făcut acest lucru cu teamă.

”El se pregătește de vreo săptămână, îi place și vrea să se joace. Logic, eu și mama lui avem o oarecare teamă, eu mai mare, fiindcă știu cum este să ai probleme medicale și nu aș vrea să se întâmple nimănui ceva rău. Vrem ca Milan să se dezvolte în comunitate, să învețe, să fie alături de copii, să crească frumos, nu într-un bol de sticlă. Trebuie să vadă cum este viața.

Am încredere că, în ciuda a ceea ce se vorbește în media, reprezentanții școlilor și grădinițelor au luat toate măsurile pentru a preveni răspândirea virusului. Repet, am o strângere de inimă, dar încerc să pun binele înainte și să pornesc de la ideea că va fi bine, altfel o luăm razna cu toții”, declara Cristi Borcea, pentru Libertatea.

Coronavirusul nu iartă pe nimeni

Cristi Borcea nu este singura personalitate depistată cu noul coronavirus în ultimele zile. Și Mirela Retegan, fondatoarea proiectului fenomen ”Gaşca Zurli” a anunţat în urmă cu scurt timp, că a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus.

Mirela Retegan le-a măruriseşte fanilor săi într-o postare pe pagina sa de Facebook, că a fost diagnostiactă cu COVID-19.

”Sunt pozitivă. Ieri am făcut testul și s a confirmat. Fiecare experiența e unică. Eu o să vă spun experiența mea.

Nu pot zice că imi vine să dansez, dar nici nu as spune că mi-e rău”, a scris Mirela Retegan pe contul său de socializare.