Cosmote România a lansat Real Option, un nou portofoliu de abonamente format din nouă planuri tarifare, care includ între 125 şi 2.600 de minute naţionale şi internaţionale (către reţele de telefonie fixă din Europa şi reţele de telefonie fixă şi mobilă din Israel, Canada şi USA), precum şi până la minute şi SMS-uri nelimitate în reţea.

Costurile lunare pentru aceste noi planuri variază între 6,72 euro şi până la 137 euro (fără TVA). Abonamentele din portofoliul anterior, Cosmote Full Option Plus, pot fi activate până în data de 16 noiembrie.

„Prin noul portofoliu de abonamente răspundem cel mai bine nevoilor de comunicare ale clienţilor noştri, aşa cum au fost identificate în cele mai recente studii de piaţă”, a declarat Gabriel Ioniţă, Senior Product & Services Development Manager, Cosmote România.

„Cosmote Real Option este în prezent cea mai atractivă ofertă din segmentul serviciilor pe bază de abonament. Noul portofoliu include mai multe minute naţionale, internaţionale şi în reţea la aceleaşi tarife comparativ cu portofoliul de abonamente anterior (de exemplu, pentru 7,5 euro lunar – fără TVA, utilizatorii primesc acum 135 de minute naţionale şi internaţionale faţă de 100 anterior şi câte 1.000 de minute şi 1.000 de SMS-uri în reţea, comparativ cu câte 800 în planul precedent)”, au declarat pentru capital.ro oficialii Cosmote.

Clienţii care doresc să îşi porteze numerele în reţeaua Cosmote vor beneficia de o ofertă specială.

Astfel, cei care se abonează pe 2 ani vor primi în primul an bonusuri lunare constând în minute naţionale şi internaţionale, precum şi minute şi SMS-uri în reţea. Prin intermediul acestor bonusuri, utilizatorii mai pot primi între 100 şi 1.000 de minute naţionale şi internaţionale şi până la 1.500 de minute şi SMS-uri în reţea, în funcţie de planul tarifar ales. În plus, clienţii care nu doresc să beneficieze de telefonul mobil inlcus în oferta pentru un nou abonament, pot primi şi mai multe minute naţionale, al căror număr variază în funcţie de planul tarifar ales.

Cosmote România este al treilea operator local de telefonie mobilă, cu un portofoliu de 6,599 milioane de utilizatori.

SURSA: Cosmote