Cosmote România a anunţat astăzi lansarea Private Wire, o soluţie integrată de servicii de voce de telefonie mobilă şi fixă, special concepută pentru companiile medii şi mari care sunt interesate să îşi optimizeze costurile de comunicare între numerele de telefon mobile şi fixe.

Clienţii corporate au posibilitatea să contracteze serii de cate 10/100 de numere fixe sau multipli ai acestora, în funcţie de necesităţile lor de comunicare. Private Wire permite utilizatorilor să îşi integreze soluţiile de comunicare între flotele mobilă şi fixă, să ofere aceeaşi extensie pentru un număr de telefon fix şi mobil al aceluiaşi utilizator.

De asemenea, serviciul permite alocarea unui sistem de numere scurte în companie, precum şi restricţionarea/permiterea diverselor tipuri de apeluri atât de la posturile fixe cât şi de la cele mobile.

„Tendinţele de pe piaţă arată că acest tip de clienţi sunt interesaţi de soluţii integrate de comunicare, care să le eficientizeze în mod real costurile în acest domeniu. În plus, prin intermediul  Private Wire, clienţii pot configura conturile individuale de telefonie fixă şi mobilă în funcţie de nevoile fiecărui angajat,” a declarat Isabela Furtună, Postpaid Market Development & Retail International Offering Department Manager, Cosmote România.

După primele opt luni ale anului, ca urmare a creşterii înregistrate pe segmentul corporate, Cosmote a raportat o creştere de 59% pentru traficul generat de această categorie de utilizatori, comparativ cu perioada similară a anului trecut.

SURSA: Cosmote