Cosmote a lansat pentru noii utilizatori de prepay o cartelă denumită Bonus, gratuită, prin care aceştia pot beneficia de un credit bonus de 5 euro, câte 1 euro alocat în fiecare lună începând cu momentul primei încărcări.

Cartela este gratuită şi poate fi ridicată din orice magazin Cosmote. Aceasta are un credit de comunicare bonus în valoare de 5 euro, distribuit pe o perioadă de 5 luni de la activarea acesteia. Pentru a putea efectua apeluri cartela trebuie încărcată cu minimum 3 euro. La prima încărcare este acordat primul euro. Restul bonusului, în valoare de 4 euro,  este distribuit în mod egal în următoarele 4 luni şi este acordat în prima zi calendaristică a fiecărei luni, indiferent dacă utilizatorul şi-a mai reîncărcat contul sau nu.

Tarifele pentru Cartela Bonus sunt cele standard pentru apelurile şi mesajele text naţionale şi internaţionale, excepţie făcând cazul în care utilizatorul îşi activează o extraopţiune.

Cartele gratuite mai oferă operatorul Orange. Acestea pot fi comandate online, iar livrarea este gratuită. Cartela este livrată cu un credit iniţial zero, astfel utilizatorii trebuie să încarce credit pe cartelă pentru a o putea utiliza. Cei care activează  o astfel de cartelă au 10 minute şi 10 mesaje scrise în reţea şi o reducere de 50% la opţiunile Internet pe mobil.

SURSA: Cosmote