Marţi, 5 mai 2020, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului. „Până la termenul limită de depunere au depus oferte următorii ofertanţi: Construcţii Erbaşu-Vahostav-SK AS, Drum Asfalt – Trameco SA, Rizzani de Eccher SpA şi Strabag SRL”, se precizează în comunicat, potrivit agerpres.ro

Specificațiile proiectului

Valoarea estimată a proiectului este de 546,39 milioane lei, fără TVA.

„Proiectul drumului de legătură are o lungime de 18,96 km, 12 poduri noi şi pasaje (inclusiv peste Crişul Repede şi peste şoseaua Borşului), dar şi trei noduri rutiere. Acesta urmează să facă legătura dintre Centură şi autostradă, din zona sensului giratoriu cu Calea Sântandrei spre Sântandrei – Borş – Biharia.”, se menţionează în comunicat.

Potrivit sursei citată, durata contractului este 48 luni, iar durata contractului de lucrări poate varia în funcţie de perioada de garanţie a lucrărilor ofertată de operatorul economic desemnat câştigător.

„Tot marţi, 5 mai 2020, a avut loc şi depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului Elaborare Studiu de Fezabilitate şi Proiect Tehnic de Execuţie pentru Drum Expres Piteşti – Braşov, sector: Piteşti (A1 Centura Piteşti) – Mioveni (Centura Sud)”, se mai spune în comunicat.

Potrivit CNAIR, până la termenul limită de depunere a ofertelor a fost înregistrată o singură ofertă de către Search Corporation SRL.

Valoarea estimată a proiectului este de 3,54 milioane lei, fără TVA.

„Comisiile de Evaluare vor analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentaţiilor de atribuire şi cu legislaţia în vigoare în domeniul achiziţiilor publice.”, se mai precizează în comunicat.