Informația potrivit căreia Dacia ar pleca din România a apărut în presa românească după o declarație a vicepreședintelui Consiliului de Administrație făcută la postul național de televiziune.
Contactat de Capital, Contantin Stroe a negat că ar fi făcut o astfel de declarație. El susține că unele mijloace media au preferat să scoată din context o informație complet eronată.

Constantin Stroe a dorit de fapt să atragă atenția asupra creșterilor prea rapide ale costurilor de producție și a celor pentru forța de muncă din România.
Pentru a vedea declarația de la TVR, click aici. UPDATE: Stirea a fost scoasă de pe site-ul TVR
Declarația lui Jerome Olive pentru Capital făcută în aprilie: "Românii trebuie să știe că Renault are o strategie clară pentru România. Am inaugurat anul trecut centru de la Titu care este o verigă esențială între inginerie și producție și care ne face capabili nu numai să concepem dar să și testăm aici toate viitoarele vehicule din gama Logan, precum și componentele acestora. Nu creezi o astfel de verigă care lipsea, pentru ca apoi să închizi veriga următoare din lanţ. Nu ar avea nici un sens să renunțăm la toate acestea. Vrem să obținem toate beneficiile din investițiile făcute, pentru a avea uzine de vehicule şi mecanică performante pentru pieţele europene".  (Jerome Olive este Directorul general al Automobile Dacia)