Ştefan Caraman, consilier PNL al primarului din Tulcea pe probleme de sport, și-a dat demisia. Totul a pornit de la limbajul jignitor pe care acesta l-a folosit la adresa sportivei Ana Maria Popescu. El a numit „țoapă” după ce a refuzat să dea mâna cu ministrul Sportului, Eduard Novak.

PNL Tulcea a luat distanță față de gestul făcut de Ştefan Caraman. Colegii lor liberali au susținut că opinia lui Ștefan Caraman „este pur personală și nu reflectă punctul de vedere al PNL Tulcea legat de acest subiect”.

„Considerăm că modul în care și-o expune (opinia – n.r.), este greșit. Ana Maria Popescu este una dintre marile noastre campioane și ne bucurăm cu toții de fiecare succes pe care îl obține pentru România”, au transmis cei de la PNL Tulcea.

Consilierul PNL al primarului din Tulcea pe probleme de sport a atact-o grav pe vicecampioana noastră. Asta, pemotiv că Ana Maria Popescu l-a lăsat cu mâna întinsă pe ministrul Sportului.

Ștefan Caraman, cuvinte greu de reprodus

Acesta a scris pe Facebook că Ana Maria Popescu a făcut un gest de mare tzoapa. El a spus că, dacă sunt probleme cu federația, ministerul, CIO, are cine să negocieze cu ei, poate de vină e șeful federației, căci tot ei e aleg acolo între ei; și astea se rezolva în birouri, nu în flegme.

„Ministrul Novak este sportiv ca și ea, e medaliat olimpic, e un caracter rar având în vedere situația lui medicală, ca om nu merita așa ceva, mai ales de la un alt coleg sportiv. Dacă a făcut o declarație nefericită, o puteau regla amândoi face to face; dar să-l lași cu mâna întinsă și să treci precum o putoare pe lângă clientul cu bani puțini, asta arată că degeaba ești campion la sport, dacă ești codaș la bun simț modul asta gherțoiesc de a te purta în public este, vrei nu vrei, un model pentru ceilalți. Deci asta trebuie să facem când suntem supărați pe oficiali (buni, răi, sunt oficiali), îi scuipăm în gură și îi înjurăm de mamă, că avem noi frustrări, nu? Ivan, Nadia, Lipă, Szabo, Silivaș, Vastag, Covaliu n-ar fi făcut niciodată așa ceva în public, niciodată; și aia au luat medalii un snop, au fost și sunt în Panteonul sportului mondial, doamna asta cifută din păcate nu gestul și declarațiile ei îmi întăresc convingerea că sportivii ăștia de după ’89 au devenit niște pițipoance pline de ifose, niște prestatori pentru bani și atât. Nu tu eleganță, nu tu educație, nu tu caracter, nu tu respect de sine; nu, tată, doar fitze. “, a scris Ștefan Caraman, coordonator al Biroului sport şi cultură al Primăriei Tulcea.

Sursă foto: Dreamstime