Exact asta i s-a întâmplat unui bărbat din Georgia. Chris Williamson a investit aproximativ 20 de dolari într-o criptomonedă numită Rocket Bunny și a făcut ceea ce fac iepurașii: „s-a înmulțit”. Bărbatul s-a trezit într-o dimineață și s-a uitat la telefon pentru a-și verifica investiția.

Adevărul despre criptomonede

Așa a descoperit că e nici mai mult nici mai puțin decât trilionar. „M-am trezit dimineața și, ca de fiecare dată îmi verific telefonul pentru a vedea modul în care merge criptomoneda mea. Dar, după ce m-am uitat de cîteva ori, mai aveam puțin și cădeam din pat.

M-am conectat la aplicația Coinbase și la altele și apoi mi-am sunat prietenii să le spun că ceva nu e în regulă”, a povestit Chris Williamson. El spune că a încercat să mute criptomoneda pe un alt portofel, dar nu arăta același preț.

A luat legătura cu Coinbase, care i-a răspuns scurt, spunând că analizează problema. Williamson și-a revenit repede din șoc, realizînd că nu are cum să se întâmple vreodată așa ceva. „Când te uiți la cifra aia, parcă știi că nu ai cum să obții vreodată această sumă de bani”, a spus el.

Williamson i-a trimis chiar un mesaj pe Twitter lui Elon Musk, sperând că antreprenorul miliardar îl poate ajuta și poate afla răspunsul la întrebarea sa de miliarde de dolari.

Deocamdată, americanul nu nici în căruță, nici pe jos. Contul său este înghețat, astfel încât nu poate retrage, cumpăra sau tranzacționa nimic, așteptînd în continuare să primească răspunsuri de la companie.