Flanco Retail, este prezentă pe piaţa comercializării cu amănuntul a produselor IT, comunicaţii, electronice şi electrocasnice pe teritoriul României.
Grupul achizitor, prin întreprinderile Asesoft Web şi Asesoft Distribution, este prezent pe piaţa comercializării cu ridicata a produselor IT, comunicaţii, electronice şi electrocasnice din România, şi prin întreprinderile Dante International şi Custom Net Solutions este activ pe piaţa comercializării cu amănuntul a produselor IT, comunicaţii, electronice şi electrocasnice din România.
În urma analizei efectuate de Consiliul Concurenţei, s-a constatat că efectele operaţiunii de concentrare economică asupra mediului concurenţial nu sunt semnificative, iar operaţiunea nu a condus la crearea sau consolidarea unei poziţii dominante pe pieţele relevante identificate.
Această operaţiune a fost analizată prin prisma prevederilor Legii concurenţei nr. 21/1996 si ale Regulamentului privind concentrările economice, constatându-se că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea acesteia cu un mediu concurenţial normal.

Te-ar putea interesa și: