Scopul evenimentului a fost acela de a aduce in atentia partenerilor comunitari plus valoarea pe care tara noastra o aduce celor 27 de state membre ale Uniunii Europene, prin dinamica, arta, sport, bogatie si spiritualitate. Complexul de agrement “La Stejarii” este unul dintre proiectele reprezentative in acest sens. Cu un concept original si unic in Romania, complexul are ca obiectiv principal imbunatatirea si diversificarea serviciilor de turism si, totodata, cresterea numarului de turisti din Bucuresti. Singurul country club din tara noastra ofera o gama larga de facilitati sportive si de relaxare, la standarde internationale: terenuri de tenis, squash, padel, piscine, sala de fitness cu peste 100 de echipamente de inalta tehnologie si singurul spa international din Romania – Shiseido Spa.

             

Evenimentul a reunitinvitati de marca – ambasadori, ministri, membriaiParlamentului European, aiComisieiEuropenesiaicorpului diplomatic international, printre care: Mihnea Motoc (Ambasador extraordinar si plenipotentiar, Reprezentant Permanent al Romaniei pe langa Uniunea Europeana), Laura Apostol (Director ComisiaEuropeana), Ciprian Tanasescu (Europarlamentar), Nela Pavaloiu (Presedinte Fundatia Valente Umane). Totodata, evenimentul s-a bucurat de participarea exceptionala a unor invitati speciali: Gabriela Szabo (Ministrul Tineretului si Sportului), Camelia Potec (Presedintele Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern) si Ilie Nastase (Senator si fost jucator profesionist de tenis). Solista Ozana Barabancea, alaturi de baritonulI Ordache Basalic şi pianistul Alexandru Burca au incantat audienta cu un program cultural deosebit.

            

Complexul de agrement “La Stejarii” este un proiect selectat în cadrul Programului Operational Regional 2007 – 2013 si co-finantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala – Axa prioritara 5 “Dezvoltarea durabila si promovarea turismului”, domeniul major de intervenţie 5.2 “Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale si cresterea calitatii serviciilor turistice”.

            

Pentru mai multe informatii despre Stejarii Country Club, va invitam sa accesati websiteul www.stejariicountryclub.ro si pagina de Facebook a complexului.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să contactați:

Ioana Alistar

Specialist PR

E-mail: [email protected]

Telefon: (+40) 751 158 463