Clienţii Cosmote România beneficiază, începând de, luni, de tarife în reţea pentru toate apelurile către reţeaua Romtelecom, conform unui comunicat al operatorului.

Aceasta este cea de-a doua etapă a iniţiativei comune a Romtelecom şi Cosmote menită să maximizeze beneficiile clienţilor celor două companii. Prima fază de implementare a început pe 7 iunie, când cele două companii anunţau că de la această dată clienţii Romtelecom, persoane fizice şi companii, pot vorbi în reţeaua Cosmote la tarifele din reţea.

„Suntem încântaţi să anunţăm că cea de-a doua etapă a iniţiativei comune a Cosmote şi Romtelecom – una dintre cele mai avantajoase soluţii de comunicare mobil-fix de pe piaţă – a început. Clienţii noştri pot vorbi chiar mai mult în reţeaua Romtelecom, fără să-şi mai facă griji în privinţa costurilor de comunicare. Această ofertă a fost creată special pentru confortul financiar al clienţilor noştri”, a declarat Stefanos Theocharopoulos, CEO Cosmote România.  

Noua ofertă se aplică doar pentru apelurile către numerele de telefonie fixă ale Romtelecom nu şi pentru SMS-uri, numere CDMA fixe sau mobile şi destinaţii VoIP. Promoţia va fi disponibilă până pe 20 august, cu posibilitatea de extindere.

SURSA: Cosmote