Şeful PSD, Marcel Ciolacu, a uimit toată România. Liderul social democrat nu s-a dat la o parte atunci când a fost provocat de către o prezentatoare de la Digi24 la o partidă de table.

Ciolacu, mare amator de table

Ciolacu şi-a dezvăluit în direct la Digi24 una dintre marile sale pasiuni, jocul de table. A fost provocat de către prezentatoarea emisiunii la o partidă şi nu a spus nu.

De altfel, Ciolacu a dezvăluit faptul că nu joacă doar table. Joacă şi jocuri de societate precum Catan, cu colegii săi de partid. Ciolacu a povestit, că joacă cu Sorin Grindeanu Catan.

„Una dintre mândriile mele personale este că am rămas cu aceiaşi prieteni, sunt un om normal şi chiar îmi dă un confort acest lucru. Mai jucăm şi jocuri, mai stăm de vorbă… E vestitul Catan, mai joc şi la Bucureşti cu Sorin Grindeanu, cu liderul de grup de la Cameră”, a dezvăluit Marcel Ciolacu sâmbătă seară, la Digi 24.

Ciolacu a povestit că se vede destul de rar cu soţia sa, care a refuzat să se mute de la Buzău la Bucureşti, iar atunci când se văd planifică seri la filme, pe canapea. „Dacă mă uit şi la familie, şi la parcursul meu şi la fiul meu, chiar mă consider un om norocos să ştiţi că mă mulţumesc cu lucrurile simple.

Când începi să fii absolut nemulţumit, o să fii şi nefericit”, a mai afirmat liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Sursa foto INQUAM / Sabin Cirstoveanu