Dancian Cioloș, europarlamentarul USR-PLUS, a votat duminică la Alexandria, în județul Teleorman. Acesta a declarat că a ales să voteze la Alexandria pentru că „e o parte a României de care ar trebui să ne pese din ce în ce mai mult”. De asemenea, a mai  anunțat și că își va deschide un birou de europarlamentar la Alexandria. Cioloș a transmis și un mesaj către viitorul președinte al României.

„Să adune forțele politice care vor modernizarea României și în perioada imediat după alegeri să începe să pregătim acest proiect. Nu cred că trebuie să mai așteptăm un an de zile să avem o majoritate parlamentară care să lucreze clar pe un proiect pe termen lung în interesul României, ar trebui să o facem cât mai repede”, a declarat Dacian Cioloș.

În plus, Dacian Cioloș a mai precizat că merge destul de des în Teleorman și că va continua să viziteze județul de unde provine Dăncilă.

„Nu e prima data când vin în Teleorman și o să vin tot mai des, pentru că e o parte a României de care ar trebui să ne pese din ce în ce mai mult pentru că din păcate s-a dezvoltat această cultură a fiefurilor în care te duci sau nu te duci și trebuie să depășim acest lucru. Suntem cu toții cetățeni români și trebuie să ne pese unii de alții. Cred că în această zonă cei care vor conduce România ar trebui să se uite cu mai mare atenție. Oamenii trebuie să simtă că fac parte din aceeași Românie ca cei de la Cluj, Timișoara sau Sibiu. Trebuie să arătăm lucrul acesta din ce în ce mai mult”, a mai spus Cioloș.