Apar noi informații despre decesul lui Constantin Dinescu , unul din cei mai excentrici milionari din lumea mondenă a Bucureștiului.

Deși pe 8 august, în urmă cu numai o săptămână, Constantin Dinescu se distra într-un club de fițe din Mamaia, el a fost răpus de pasiunile sale periculoase, printre care se numără obiecte de artă cu prețuri exorbitante și femeile foarte frumoase.

Supranumit ”Baronul luxului

Trebuie menționat că numele lui Constantin Dinescu a fost legat, la un moment dat, de jaful de proporții dat de o grupare de hoți români la muzeul Kunsthal din Rotterdam.

El a fost bănuit că ar fi fost cumpărătorul unor opere de artă de o valoare uriașă precum ‘Tete d’Arlquin’ de Pablo Picasso, ‘La Liseuse en Blanc et Jaune’ de Henri Matisse sau ‘Charing Cross Bridge’ de Claude Monet.

În cele din urmă, a scăpat de acuzații.

Se pare însă că cealaltă pasiune a sa, femeile frumoase, i-ar fi adus, în cele din urmă, sfârșitul, iar milionarul ar fi fost ucis de actuala sa iubită.

Supranumit ”Baronul luxului”, Dinescu ar fi avut o relație amoroasă cu o femeie din Ucraina, care i-ar fi pus ceva în băutură.

Vânat de domnișoarele dornice de răsfăț

”Umblă vorba că este cu o femeie din Ucraina și i-ar fi pus ea ceva în pahar. El nu bea și nu fuma, așa spun fetele… Era plătitor și el la porcușori (prostituate, n.r.), de obicei chema foarte des. Și, de obicei, câte două”, citează cancan.ro surse exclusive, care au dat infomații despre viața intimă a milionarului.

Constantin Dinescu era cunoscut ca fiind un bărbat cu ”state vechi” prin lumea bună a Capitalei, fiind ”vânat” de domnişoarele dornice să fie la fel de răsfăţate de ”baron” cum a fost şi fosta sa iubită, Mădălina Pamfile.

Bruneta le-ar fi povestit prietenelor ei, în timpul relaţiei amoroase cu excentricul milionar, că acesta i-a dăruit continuu cele mai scumpe bijuterii cu diamante, fiind de-a dreptul copleşită de numărul impresionant de pietre preţioase primite.