Jurnaliştii de la Rise Project au prezentat, luni, un inteviu cu cel care l-a distrus pe Liviu Dragnea. Mai exact, este vorba despre bărbatul care le-a oferit în urmă cu un an cu celebra „valiză” cu informaţii despre legăturile lui Liviu Dragnea cu Tel Drum.

Persoana în cauză se numește Sergiu și bărbatul locuieşte în Turnu-Măgurele. El este membru USR şi are la DNA calitatea de martor protejat. Cu toate acestea, a fost de acord să apară public în interviul-reportaj realizat de Rise Project.

“Faceți cunoștință cu Sergiu, omul care ne-a adus #valiza Tel Drum: un monument de curaj pe feuda unei grupări de crimă organizată. Aceasta este perspectiva lui, de martor cu identitate protejată la DNA”, precizează jurnaliştii Rise Project.

Potrivit datelor furnizate în trecut de Rise Project, ”o valiză cu informații esențiale din interiorul corporației Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces când au percheziționat fizic și informatic sediul firmei, anul trecut, a fost găsită în zona rurală din Teleorman, de către un localnic, chiar pe proprietatea lui. Localnicul a intrat în contact cu o sursă RISE Project din județ”.