Poate puțini știu asta, dar actrița Micaelei Caracas a fost soția marelui actor Ion Caramitru. Regretatul om de teatru a trecut duminică, 5 septembrie, în neființă, la spitalul Elias din București. Actorul trebuia să fie la un eveniment la Iași, dar problemele de sănătate l-au dus în spital.

Ion Caramitru era casătorit cu actrița Micaela Caracas

Actorul Ion Caramitru era casătorit cu actrița Micaela Caracas, iar din căsnicia lor s-au născut trei băieți: Andrei, Ștefan și Matei. De-a lungul anilor, marele actor nu a prea vorbit despre familia sa, considerând că viața personală nu ar trebui să fie făcută publică.

În imaginea de mai sus cei doi soți ascultă discursul lui Vlad Macarie, în cadrul festivității în care firma Special Media le-a oferit „Diploma pentru cel mai popular cuplu de actori”, la sediul Uniunii Teatrale din România, în București în data de 19 februarie 2008.

Ion Caramitru a fost subtil în privința vieții personale

“Nu cred ca viata mea personala trebuie pusa pe taraba, viata de familie, ceea ce fac eu, copiii mei, ce face sotia mea, cum ma inteleg cu ea, daca ea vrea sa cumparam un dulap sau eu vreau sa schimbam frigiderul. Daca sunt interesant cu ceva, prin ceva, acel ceva trebuie sa fie ceea ce sunt eu ca actor.

Cum am fost vreme de patru ani ministru (al Culturii), s-a incercat sa fiu vanat, sa se gaseasca acel ceva,ori chiar sa se inventeze ceva de natura sa contribuie la compromiterea mea. N-am dat astfel de ocazii cand s-a recurs la inventii. Le-am respins ferm. Nu tuturor le-am raspuns, nu toate meritau acest efort. Te consuma sa tot dai dezmintiri pentru orice prostie. Si chiar n-am avut timp pentru asta”, povestea Caramitru la un moment dat, potrivit Wowbiz.ro.

Cu ce se ocupă fii lui Ion Caramitru

Cei trei băieţi ai cuplului au fugit de domeniul în care părinţii lor au făcut cariere. Andrei a urmat o carieră în afaceri, fiind director al unei multinaționale, Ştefan a ales să cânte în trupa “The Lefters”, iar Matei este inginer de sunet. Actorul Ion Caramitru a încetat din viață duminică, 5 septembrie, la vârsta de 79 de ani.