În condițiile în care cei doi soți nu au semnat niciun contract prenupțial, iar mariajul celor doi este distrus, probleme pentru avere ar putea fi destul de grave, iar Bill Gates a decis să fie pregătit din toate punctele de vedere.

Mai exact, miliardarul l-a angajat pe Charles T. Munger, un avocat în vârstă de 97 de ani şi prieten cu Warren Buffett. De menționat este faptul că, alegerea acestuia nu este una întâmplătoare. Bill Gates și Munger se cunosc încă din perioada în care lucrau împreună la Berkshire Hathaway.

La acel moment, fondatorul Microsoft a fost în consiliul de administraţie, loc pe care l-a avut până în 2020. De cealaltă parte, Munger încă este vicepreşedinte.

În ceea ce privește experiența avocatului ales de Bill Gates, Charles T. Munger nu este avocatul familiei şi are o expertiză în afaceri, în imobiliare şi în investiţii. La rândul lui, și el a trecut printr-un divorț în 1950. Avocatul a divorțat de soția sa Nanci, căreia i-a lăsat întreaga avere, iar în doar câțiva ani, acesta și-a revenit, ajungând din nou miliardar.

Bill Gates și Melinda divorțează

Amintim faptul că, Melinda Gates a anunțat în urmă cu câteva zile că va divorța. Mai exact, soția miliardarului a informat presa că mariajul cu Bill este ”distrus iremediabil”. Totodată, acesta mai menționa că cei doi nu semnat un contract prenupţial în 1994 când s-au căsătorit, chiar dacă Bill Gates era la acel moment deja miliardar.

El a fost cel care a pus bazele Microsoft în 1975 şi a făcut primul miliard în 1987. Totodată, de când s-a căsătorit și până în prezent, averea miliardarului a crescut semnificativ, mai exact cu 130 de miliarde de dolari. Totodată, cei doi soți au crescut împreună trei copii.

Bill Gates și Melinda au împreună o fată, pe nume Jennifer în vârstă de 25 de ani, aceasta fiind cea care a reacționat după anunțul divorțului părinților săi. Într-o postare pe Instagram, aceasta a declarat că familia sa trece printr-o perioadă dificilă și solicitantă despre care nu vrea să discute în momentul de față.