În cele câteva luni de zile cât au lucrat şi l-au analizat pe toate părţile pe Gheorghe Dincă, oamenii legii au aflat foarte multe informaţii importante legate de caracterul acestuia, dar şi de traumele din copilărie care au avut, fără îndoială, o influenţă asupra modului în care gândeşte şi acţionează acum.

Multe informaţii interesante sunt legate de tatăl lui Gheorghe Dincă. Astfel, bărbatul le-ar fi povestit anchetatorilor că tatăl său a fost un bărbat aspru, muncitor, de profesie măcelar. Tatăl lui Dincă ar fi fost un opozant al regimului comunist şi ar fi fost la puşcărie de trei ori, după ce a fost prins făcând trafic cu produse din carne. Tatăl lui Dincă a făcut armata la Târgovişte, la unitatea unde a fost executat ulterior Nicolae Ceauşescu.

Iute la mânie şi violent!

Gheorghe Dincă îl descrie pe tatăl său ca fiind o persoană care nu accepta compromisuri şi era ataşat valorilor familiale specifice vremurilor. În plus, foarte important, era foarte iute la mânie şi devastator în violenţă! “Eu sunt un pistol de apă pe lângă el. Dărâma ziduri, nu-l atingea glonţul”, ar fi povestit criminalul din Caracal.

Dincă a mai dezvăluit că tatăl său s-ar fi sinucis de frică să nu rămână singur şi să ajungă la mila altora, potrivit Antena 3.

Ce a recunoscut Dincă despre propria persoană

Monstrul din Caracal a povestit sau a lăsat de înţeles şi multe aspecte legate de propria persoană. Astfel, oamenii legii au aflat că Dincă avea, încă din tinereţe, probleme mari cu imaginea de sine. Bărbatul are un orgoliu foarte mare şi nu suporta să fie contrazis.

El a recunoscut că după ce s-a întors din Italia s-a izolat de lume, mărturisind că ajuns să fie paznicul fiarelor lui, referindu-se la tot ce adunase în curtea casei din Caracal. Începând cu 2009-2010, Gheorghe Dincă a început să bea foarte mult alcool, să nu mai vorbească cu oamenii, să nu mai primească pe nimeni la el acasă, unde stătea doar cu fiarele şi cu animalele. În această perioadă, bărbatul ar fi avut doar relaţii sexuale pasagere cu femei pe care le găsea pe stradă sau decăzute social.