La finalul lunii noiembrie, Marius Focșa, Managing Partner Chronax, a susținut un workshop de antreprenoriat feminin, în cadrul proiectului AtelierEle, creat de agenția de comunicare integrată ACT PR.

Acest workshop a fost conceput pentru femeile din România care își doresc să înceapă propria afacere sau care tocmai au lansat un proiect personal și au nevoie de informații despre pașii pe care trebuie să-i urmeze spre atingerea succesului.

În sprijinul tinerilor antreprenori, Chronax a lansat un pachet de consultanță prin care experții companiei ajută la elaborarea planului de afaceri și a aspectelor ce țin de începerea business-ului, în mod gratuit, în baza unui contract de asistență pentru 2 ani, contract ce implică servicii de contabilitate și asistență fiscală completă și permanentă și servicii complete de resurse umane, oferite gratuit în primele 4 luni.

De asemenea, Chronax va începe un program de internship pentru studenții de la Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul ASE. Acesta se va lansa în cadrul evenimentului Practical Accounting Days organizat de ASCIG – Asociația Studenților în Contabilitate și Informatică de Gestiune. În program vor intra 20 de studenți selectați în funcție de rezultatele academice iar stagiul lor de practică la Chronax va dura 3 săptămâni. În urma acestuia, studenții vor putea fi integrați în echipa Chronax.

 

Te-ar putea interesa și: