După ce în toamna anului 2007, procurorii anticorupţie au început urmărirea penală, miercuri, 15 decembrie 2010, Direcţia Naţională Anticorupţie a informat că fostul ministru al Justiţiei, Tudor Chiuariu, fostul ministru al Comunicaţiilor, Nagy Zsolt, fostul director general al Companiei Naţionale Poşta Română SA, Dan Toader, şi alţi trei manageri au fost trimişi în judecată în dosarul privind trecerea unui imobil din proprietatea publică a statului în proprietatea privată a unei firme.
"Mă bucur că acest dosar va ajunge în instanţă. Sunt sigur ca această acuzaţie total nefondată va fi clarificată în scurt timp", a declarat,  deputatul PNL Tudor Chiuariu (fost ministru al Justiţiei în perioada aprilie-decembrie 2007, care şi-a dat demisia după ce DNA a cerut preşedintelui României încuviinţarea începerii urmăririi penale a demnitarului-n.r.).
Potrivit fostului ministru al Justiţiei, "nu există nicio probă în acest dosar care să îl acuze în vreun fel".
"DNA nu poate indica un singur articol de lege pe care l-aş fi încălcat. DNA e o instituţie de dezinformare şi propagandă a lui Traian Băsescu, care are drept scop murdărirea adversarilor săi politici", a afirmat Tudor Chiuariu.
DNA îl acuză pe Chiuariu de abuz în serviciu contra intereselor publice, cu consecinţe deosebit de grave, dacă funcţionarul public a obţinut pentru altul un avantaj patrimonial.
"E o aiureală să mă acuze pe mine despre un prejudiciul creat printr-o asociere din 2005, moment la care nu eram ministru şi în privinţa căreia nu a luat nicio decizie", a precizat Chiuariu.
SURSA: Mediafax