"Angajamentul LG este acela de a oferi consumatorilor opţiuni diverse de home entertainment pentru experienţe uimitoare, iar televizoarele LG Smart cu Google TV îndeplinesc acest angajament," a afirmat Havis Kwon, preşedinte şi CEO al companiei Home Entertainment din cadrul LG Electronics. "Experienţa de utilizare este extraordinară datorită celei mai noi platforme Google TV alături de tehnologia demonstrată LG Smart TV. Rezultatul este un sistem complex care setează noi standarde prin simplitatea sa".

LG Google TV redefineşte experienţa de utilizare. Platforma permite o utilizare facilă ce amintește de simplitatea de utilizare a modelelor de televizoare anterioare. Noua platformă Smart Home oferă tipuri variate de "carduri" care funcţionează drept foldere pentru aplicaţii sau alt tip de conţinut. Noul card My Interest poate afişa informaţii utile, inclusiv vremea în timp real şi ştiri personalizate.

Interfaţa de utilizare poate fi explorată în întregime folosind telecomanda Magic Remote Qwerty, care îmbină o tastatură completă cu avantajele de utilizare a telecomenzii Magic Remote cu funcţia de control prin point-and-click. Funcția de recunoaștere vocală incorporată în telecomandă se potriveşte perfect cu funcţia de căutare Google. Aceste funcții amplifică eficacitatea ghidului rapid PrimeTime pentru a oferi o experienţă extraordinară de utilizare şi o căutare facilă printre cele peste 100.000 de filme disponibile şi seriale TV.

Procesorul dual core LG Smart TV permite navigarea rapidă prin meniu, pe internet şi video streaming. Puterea procesorului adiţional permitemotorului TruePicture XD să proceseze mai rapid şi precis imaginile, pentru culori mai vii, contrast puternic şi o claritate superioară a imaginii.

Pentru modelul premium, LG a încorporat designul avansat Cinema Screen pentru a oferi un look modern. Datorită acestui design, rama televizorului este şi mai subţire, oferind acestuia un look slim, creând impresia unui display fără ramă. Design-ul unic al standului televizoului LG Google TVcompletează imaginea, integrând perfect televizoul într-un living modern și elegant.

LG Smart TV cu Google TV oferă opţiuni extraordinare de conectivitate şi poate fi conectat la diverse dispozitive wireless. Prin intermediul celei mai recente actualizari a aplicaţiei YouTube pentru Android, telefoanele smart şi tabletele pot fi conectate la Google TV prin aceeaşi reţea via Wi-Fi, permiţând trimiterea rapidă a filmelor de pe dispozitive pe televizor.

Pasionaţii de jocuri se pot bucura pentru că LG Google TV oferă aplicaţia OnLive pre-instalată, ceea ce transformă televizorul într-o platformă incredibilă de joc fără o consolă. Aplicaţia permite accesul la sute de jocuri video de înaltă calitate, disponibile instant din cloud. Oferind şi funcţia Cinema 3D, LG Google TV foloseşte tehnologia FPR pentru a aduce pasionaţilor de filme şi jocuri un efect 3D extraordinar fără a distorsiona imaginea.