Măsurând 7 mm grosime, 67.5 lungime şi 25.5 mm lăţime, UltraStick E3331 este cardul de date perfect pentru orice ultrabook. UltraStick E3331 suportă o viteză de descarcare de până la 21 Mbps în reţeaua PA+ şi rulează, de asemenea, pe reţeaua IPV6. UltraStick E3331 beneficiază de tehnologia dezvoltată de Huawei, Hi-Link, care permite conectarea la internet în doar 15 secunde.
“O tendinţă care poate fi întâlnită la toate dispozitivele mobile, laptopuri şi chiar camere digitale este cea a modelelor subţiri şi usoare.” a spus Wang Yeh Biao, Director, Huawei Data Card Product Group. “Huawei investeşte resurse pentru a dezvolta produse avansate şi inovative, dar în acelaşi timp usoare şi subţiri. Suntem foarte bucuroşi să lansăm cardul de date UltraStick E3331, pe măsură ce continuăm să oferim confort şi tehnologie de calitate mai multor oameni.”
UltraStick E3331 reprezintă următoarea generaţie de carduri de date Huawei, care urmează popularului E369. Mai subţire şi mai uşor decât predecesorul său, UltraStick E3331va fi disponibil în Filipine din februarie 2013, urmând apoi alte pieţe.