Cele mai frumoase insule pe care ar trebui să ajungeți în această vară. Nu sunt deloc scumpe!

Având în vedere că vacanțele pe insule implică achiziționarea unui bilet de avion sau pentru feribot, astfel de călătorii le experimentăm, adesea, o dată în viață.

Există insule la care unii doar visează că vor ajunge, cândva și, desigur, există insule care pot fi destinații de vacanță frecvente.

Dacă ați visat la o astfel de insulă, dar ați crezut că este mult prea costisitor pentru a pune pasul acolo, Travelwaits propune trei destinații cu prețuri accesibile, pe care ar trebui să le includeți la priorități de vacanță.

Koh Phi Phi, Thailanda

Timp de zeci de ani, Thailanda a fost destinația preferată a turiștilor din toată lumea datorită hotelurilor ieftine, mâncărurilor stradale la prețuri accesibile și minunilor naturale uluitoare.

În Koh Phi Phi, tot ce trebuie să facă vizitatorii este să găsească o plajă și să se stabilească acolo.

Koh Phi Phi este cunoscută pentru plajele cu nisip alb și apele limpezi. Vizitatorii au zeci de hoteluri din care pot alege – chiar și hotelurile de lux sunt la prețuri avantajoase, de aproximativ 100 USD pe noapte.

Toate au vedere la mare și oferă cele mai bune servicii. Nici zborurile nu sunt prea scumpe. Deoarece Thailanda este o destinație turistică populară pentru călătorii din întreaga lume, aproape întotdeauna puteți găsi oferte ale companiilor aeriene. Cel mai bine ar fi să mergeți aici primăvara și toamna.

Insula Skye, Scoția

Insula Skye se află chiar la nord de Scoția. Este un loc pe care s-ar putea să-l cunoașteți din filme pentru că aici pasc vacile fermierilor scoțieni.

Insula este populară pentru iubitorii activităților în aer liber, golfului și culturii scoțiene. Vizitatorii Insulei Skye explorează de obicei Dealurile Cuillin și Golful Talisker, care oferă peisaje fascinante ale coastei.

Turiștii pot explora numeroasele sate ale insulei. Capitala Portree găzduiește case colorate și magazine fermecătoare, în timp ce Dunvegan Castle and Gardens te duc cu gândul în trecut.

Golful este un sport foarte popular pe insulă. Puteți găsi cazare la prețuri accesibile, de la aproximativ 150 USD până la 200 USD pe noapte.

Cu toate acestea, zborurile ar putea fi mai scumpe, mai ales în timpul verii. Cel mai bun moment de a vizita insula este toamna, în luna octombrie.

Zanzibar, Tanzania

Zanzibar este cunoscută pentru plajele sale cu nisip alb și apele turcoaz, care au început să atragă turiști din toată lumea încă din anii 90. Insulele găzduiesc viețuitoare marine (inclusiv balene) și tufărișuri sălbatice, perfecte pentru mini-safari.

Zanzibar găzduiește două insule, Unguja (numită de obicei Zanzibar) și Pemba.

Timp de secole, porturile din ambele insule au fost zone esențiale pentru comerțul cu condimente dintre Asia de Sud și Africa de Est. Cel mai mare port este Stone Town, alias Mji Mkongwe, în swahili.

Această zonă a fost controlată de multe forțe coloniale, de la Portugalia, până la Marea Britanie. Vizitați aici Casa Minunilor, Fortul Vechi și Muzeul Palatului.

Hotelurile din Zanzibar costă mai puțin decât cele din Koh Phi Phi sau Insula Skye, cu hoteluri extravagante, cum ar fi Kisiwa Hotel & Resort, cu prețuri de 120 USD pe noapte.

Cu toate acestea, zborurile ieftine nu sunt ușor de găsit, în comparație cu Scoția și Thailanda, Africa de Est. Luați în calcul rezervarea unui bilet de avion vara, când prețurile sunt mai ieftine.