Cel mai bine plătit cuplu celebru este, aşadar, cel format din Gisele Bundchen şi Tom Brady, veniturile estimate în ultimul an pentru aceştia ridicându-se până la  suma de 283 milioane de dolari.
Pe locul doi al acestui clasament se află cuplul format din Beyonce Knowles şi Jay-Z, cu venituri comune de 72 de milioane de dolari în ultimul an. Diva R&B a strâns 35 de milioane de dolari din muzică, linia vestimentară pe care a lansat-o şi din contractele de publicitate pe care le-a semnat cu brand-uri precum L’Oreal, DirecTV, General Mills şi altele. Soţul acesteia a câştigat în ultimul an de pe urma contractului de 10 ani cu Live Nation, în valoare de 150 de milioane de dolari, dar şi din acţiunile pe care la deţine la New Jersey Nets, lanţul 40/40 Club şi agenţia de publicitate Translation.
Angelina Jolie şi Brad Pitt se află pe locul 3, cu un venit comun de 50 de milioane de dolari, 30 de milioane dintre acestea fiind câştigate de Jolie,actriţa cu cele mai mari onorarii de la Hollywood. Lucrul acesta este uşor de înţeles dacă se ia în considerare că numai filmul Salt a strâns 300 de milioane de dolari de la lansare. Brad Pitt s-a concentrat mai mult pe Plan B, compania de producţie pe care o deţine.
Următoarele două poziţii ale clasamentului au fost ocupate de David şi Victoria Beckham, cu un venit comun de 45 de milioane de dolari, aceştia fiind urmaţi de Robert Pattinson şi Kristen Stewart, care au strâns 20 de milioane de dolari în perioada mai 2010 – mai 2011.
Sursa: Forbes