Ziariştii niponi nu au calculat încă totalul prejudiciului, însă ţinând cont că numai un Ferrari 355 costă câteva sute de mii de dolari, presupunerea jurnaliştilor are şanse mari să fie validată. Produs pe un tronson al autostrăzii dintre prefectura Hiroshima şi regiunea Kyushu, accidentul va primi, cel mai probabil, titlul de cel mai scump accident automobilistic din istorie.

Conform datelor publicate de Yomiuri.co.jp, totul a început atunci când un Ferrari a derapat pe şoseaua umedă. Unele dintre automobilele implicate au fost atât de grav avariate încât reparaţiile sunt inutile.

Cei mai mulţi dintre conducătorii auto implicaţi în accident au fost spitalizaţi, însă vieţile lor nu sunt în pericol, graţie sistemelor de siguranţă performante ale autoturismelor lor.

Traficul a fost blocat timp de şase ore pe segmentul respectiv de autostradă, până când echipele de descarcerare au reuşit să elibereze drumul de resturile autoturismelor avariate.
<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/wN0J0e6iZpg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Citește și: