„Este periculos să diabolizezi media”, a afirmat Jeff Bezos, în cursul unei recepţii la organizaţia Economic Club la Washington. „Este periculos să califici media ca fiind rele. Este periculos să spui că ele sunt inamicii poporului”, a adăugat el.

„Trăim într-o societate unde nu sunt doar legile ţării care ne apără… Sunt de asemenea şi normele sociale (…) Acest lucru funcţionează pentru că noi credem în cuvintele” scrise în paginile ziarelor, a mai spus el.

Potrivit lui Jeff Bezos, preşedintele american Donald Trump şi personalităţile publice trebuie să se aştepte să fie supuse unui control din partea opiniei publice şi a mass-media, pe care îl consideră „sănătos”.

Se pare că este prima dată când şeful Amazon, ţintă frecventă a lui Donald Trump, îi transmite reproşuri directe şi în public.

„Apăr (The Washington) Post”, a declarat Jeff Bezos. „Nu simt nevoia să apăr Amazon”, a adăugat el.

Îngrijorat de invectivele preşedintelui la adresa presei, Jeff Bezos a afirmat în schimb că nu este prea îngrijorat de viitorul mass-media de informare. „Suntem foarte puternici în această ţară. Media merg bine”, a spus el.

Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, a adăugat că a avut „mai multe discuţii” cu Donald Trump, fără a face alte precizări. AGERPRES


Te-ar putea interesa și: