Ideea lui de afaceri reprezintă un sistem de livrare de mâncare la domiciliu cu plata prin SMS. 
 
Argumentele aduse de el Costas sunt:  
 
Telefonia mobilă a reprezentat parcă din totdeauna o pasiune dusă până la extrem pentru români, mai exact, pentru popoarele mai amărâte.
Emisiunile TV care primesc sms-uri pe crawll încă înregistrează câștiguri frumoase, în ciuda faptului că multe dintre acestea au tarife prohibitive.
De ce mâncare la domiciliu cu plata prin SMS?
Practic consumatorul nu va fi nevoit sa scoata banii fizic din buzunar, își va plăti abonamentul la finalul lunii, sau i se va scădea din propria cartelă prepay.
Pentru inceput, ar fi nevoie de un soft ușor de realizat care doar să permită consumatorului să-și alcătuiască online pizza dacă nu dorește prin telefon. În momentul în care își alege, în funcție de gramaj și produse, acesta îi rezultă un cod cu prețul in funcție de comanda sa, valoarea fiind cuprinsă între 5 și 15 euro.
"Cine n-ar da 5, 6 euro pentru o pizza la domiciliu fără plata cash?", se întreabă noul posesor al unui laptop, oferit de Capital și MSI, în urma unui concurs la care au participat sute de persoane care au venit cu idei de afaceri care de care mai interesante.
Noul laptop MSI CR620-002NL din seria C" 16 vine cu procesor Intel Core i3 300M, memorie de 4GB RAM, HDD 500GB si sistem de operare Microsoft Windows 7 Home Premium. Laptopul are un ecran de 15,6 inch, cu rezolutie de 1366 x 768 si are un design unic, tastatură Chiclet care atenuează zgomotul, dimensiuni mici și tehnologie eco.