HP şi-a extins de astăzi portofoliul HP Officejet cu cea mai accesibilă imprimantă multifuncţională cu fax, HP Officejet 4500 All-in-One, care va fi disponibilă, începând cu luna aprilie, la un preţ de 89 de euro.

Prezentată prima dată la evenimentul  Macworld Conference & Exposition 2010 din San Francisco, noua serie HP Officejet 4500 All-in-One oferă, pentru birou sau biroul de acasă,  imprimare de calitate profesională, conectivitate cu şi fără fir şi patru funcţii într-un singur echipament.

Echipamentul multifuncţional este compatibil Microsoft Windows şi Mac OS X Snow Leopard şi asigură imprimare în mod fără margini pentru broşuri, fluturaşi şi alte documente, opţiuni încorporate pentru conectare fără fir (wireless) în reţea Ethernet şi viteze mari pentru imprimare, scanare, fax şi copiere.

În plus, produce documente cu uscare rapidă şi rezistente la estompare când se foloseşte hârtie ColorLok. Dacă se optează pentru cartuşul opţional  Original HP 901XL Black Officejet Inkjet – cea mai productivă ofertă de consumabile între cartuşele cu cerneală comparabile din piaţă în momentul de faţă – firmele mici pot să imprime de până la trei ori mai multe pagini alb-negru pentru economii considerabile

În Romania, preţurile recomandate de HP sunt: 89 de euro pentru Officejet 4500 All-in-One  şi 119 euro pentru Officejet 4500 Wireless All-in-One. Noua serie HP Officejet 4500 All-in-One va fi disponibilă începând cu luna aprilie.

SURSA: HP