Compania braşoveană Visual Fan, deţinătoarea brandului Allview, a lansat de curând telefonul muzical M5 Music şi pregăteşte, pentru la toamnă, alte două modele dedicate abonaţilor mai multor reţele de telefonie.

M5 Music este un telefon mobil dedicat iubitorilor de muzică.  Acesta are un ecran de 2,2 inch (5,5 cm), suportă un card extern de până la 2 GB, vine cu o funcţie lanternă şi cameră VGA.  Telefonul are o grosime de 12,5 mm şi butoane speciale pentru muzică.  Preţul aparatului este de 269 de lei.

La sfârşitul lunii septembrie vor fi lansate alte două terminale dual SIM, S3 Lite şi H1 Thin.

0-56083-allview_s3_lite.jpgS3 Lite va avea o carcasă metalică, un ecran de 2,2 inch, o cameră foto de 1,3 MP, player audio şi video şi o grosime de 8,5 mm. Telefonul va fi prevăzut cu un senzor de mişcare care va permite schimbarea imaginii de fundal, schimbarea modului de afişare a fişierelor multimedia (portret sau peisaj) şi comutarea melodiei din playlist.0-56082-allviewh1_thin.jpg

Al doilea terminal pe care Allview îl va lansa în această toamnă  este H1 Thin. Acesta va avea o cameră foto de 3,2 MP şi va suporta carduri de 16 GB. Telefonul va avea preinstalat browserul Bolt precum şi aplicaţiile Snaptu şi eBuddy care asigură contactul cu prietenii prin intermediul reţelelor de socializare.

 

SURSA: Allview