Marcel Toader s-a stins din viață sâmbătă, din cauza unui infarct, la vârsta de 56 de ani. Cunoscutul om de afaceri a fost resuscitat timp de 57 de minute, inclusiv cu șocuri electrice, însă, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Omul de afaceri s-ar fi aflat la o petrecere, cu prietenii. A început să se simtă rău, acuzând dureri în piept. Se pare că apelul la 112 a fost primit la 4 minute după ce acestuia i s-a făcut rău. Potrivit reprezentanților SMURD, ambulanța a ajuns la fața locului în 6 minute.

”Pacientul a fost găsit în stop cardiac, prin apel la 112. Acesta nu a putut fi resuscitat nici cu șocuri electrice. Inima sa nu a repornit în niciunul din 57 de minute”, au transmis autoritățile.

Vestea morții premature a lui Marcel Toader i-a tulburat teribil pe apropiații săi. Dintre aceștia, Silviu Prigoană, cel care  l-a cununat cu ultima lui soție, interpreta de muzică populară Maria Constantin, s-a arătat extem de afectat.

Prigoană a declarat că aranjase cu Marcel Toader să se întâlnească a doua zi, mai precis azi, împreună. Nu cunoaștea nimic despre faptul că decedatul ar fi avut sau nu probleme medicale, dar spune că pentru el moartea lui Marcel Toader este un șoc și un episod tragic din viața lui.