Spre exemplu, un sejur de Revelion la Budapesta poate fi achiziționat cu 124 de euro (ofertă besttourism.ro). Pachetul include 3 nopți de cazare cu mic dejun la un hotel de patru stele. Cei care vor să-și petreacă noaptea de Anul Nou la restaurantul hotelului vor trebui să mai plătească alți 50 de euro pentru cina festivă. Iar dacă turistul nu dispune de mașină, poate opta pentru transport cu autocarul, biletul dus-întors fiind de 59 de euro.
Cine preferă Parisul are ca opțiune un pachet de 339 de euro plus taxe pentru șase nopți/șapte zile în capitala Franței. Oferta include cazarea la un hotel de 2 stele, respectiv transportul cu avionul (ofetă J’info Tours).

Dacă veți să părăsiți Europa, Egiptul poate fi o alternativă bună, mai ales că operatorii din turism au și last minute pentru această perioadă. Un revelion la Sharm el Sheikh pornește de la 429 de euro. Pachetul include șapte nopți de cazare la hoteluri de patru stele în regim demipensiune, biletul de avion, transferurile aeroport-hotel și asistența turistică (ofertă Prestige Tours).
O altă alternativă ar fi vasul de croazieră. Spre exemplu, un turist va plăti 699 de euro pentru 11 nopți la bordul vasului Costa Serena (ofertă Perfect Tour). Plecarea este din 28 decembrie, iar pachetul include pensiune completă, recepții, accesul la piscine și spa-uri, concerte, cabaret, petreceri, cursuri de sport etc. Totuși, turistul trebuie să pună deoparte 135 de euro pentru taxele de port, bani pentru băuturi și răcoritoare, respectiv biletul de avion până la Savona, portul de plecare.

Oferte ieftine de Crăciun în România

Mulți dintre bucureșteni nu sunt dispuși să plece departe de sărbători, prin urmare, o ieșire la Snagov este tocmai bună. J’info Tours are o ofertă last minute pentru Vila Casa de Lago de pe malul lacului Snagov: 2.500 de lei pentru o săptămână.
Pentru cei care vor să plece la munte, pensiunea Cristal din Bran, clasificată la patru margarete, are o ofertă 484 de lei pentru trei nopți cu mic dejun inclus. De asemenea, oaspeții pot participa la pomana porcului și foc de tabără în noaptea de Ajun. Oferta include și masa festivă de Crăciun.
Cei care preferă Sinaia, mai pot prinde oferta de Crăciun a hotelului Caraiman, clasificat la două stele. Pentru trei nopți de cazare, turistul plătește 320 de lei și are inclus și micul dejun (ofertă Dodo Travel). Tot la Sinaia, dar la hotelul Palace (4 stele), același pachet costă 450 de lei.