Omul care s-a ocupat de confortul unor personaje importante din lumea bancară, de la guvernatorul Mugur Isărescu la preşedinţi de bănci comerciale şi reprezentanţi ai Băncii Centrale Europene sau ai FMI nu are nici măcar un depozit bancar fiind mai degrabă un mic investitor imobiliar.
În schimb, conduce un Mercedes din 2003 şi un Volkswagen luat în leasing în 2008.
Potrivit propriei declaraţii de avere, administratorul coordonator al UPPAS Cumpătu, Sinaia(unitate mai cunoscută ca Vila BNR din Sinaia) deţine în proprietate un apartament de 146 de metri în Bucureşti, o casă de locuit în Breaza şi patru case de vacanţă: două în Braşov, una în Bucureşti şi una în Breaza.
Administratorul mai are şi un credit bancar de 26.000 de euro cu scadenţa anul acesta dar şi un descoperit de cont(overdraft) în valoare de 28.000 de lei. Limita overdraftului ne dă un indiciu şi asupra veniturilor lunare ale angajatului BNR. Majoritatea băncilor oferă prin overdraft  o valoare maximă de până la trei salarii lunare ceea c ear însemna că administratorul Vilei din cartierul Cumpătu câştigă aproximativ 9.000 de lei lunar.