Cel mai mare scandal de la Realitatea TV din ultimii ani îi are în prim plan pe Rareș Bogdan, vedeta postului, și Cosmin Gușă proprietarul televiziunii. Rareș Bogdan a anunțat în timpul emisiunii sale din prime time că va demisiona. Motivul este legat de interzicerea apariției pe post de către Cosmin Gușă a lui Oreste Teodorescu și a Oanei Stănciulescu.

“Fac un anunţ extrem de important pentru că s-au întâmplat lucruri importante în ultimele trei zile: în cazul în care Oreste Teodorescu şi Oana Stănciulescu nu vor fi primiţi în platoul «Jocuri de Putere», iar directorul postului Realitatea TV, Edward Pastia, nu va fi concediat, activitatea mea la Realitatea TV se încheie” a spus Rareș Bogdan.
Aseară Rareș Bogdan nu a mai apărut pe sticlă, însă acest lucru nu a afectat audiența postului TV. Realitatea TV s-a clasat pe locul trei, ca de obicei în spatele Antena 3 și România TV. Realitatea a avut o cotă în prime time pe segmentul  național de 1,1%. RTV a fost pe doi cu 2%, iar Antena 3 lider cu 2,5%. Pe segmentul comercial, Realitatea este tot pe trei cu 0,5% după Digi 24 care a înregistrat o cotă de 0,6, iar Antena 3 a fost lider cu 0,7%.