TechTeam Akela, unul din principalii furnizori est-europeni de solutii software la cheie, anunta lansarea produsului sau ERP cu costuri de licentiere zero, AkelaERP.ro.

AkelaERP.ro se adreseza companiilor de dimensiuni medii din Romania, cu un business in crestere si cu o nevoie stringenta de optimizare a proceselor si rationalizare a costurilor.

Spre deosebire de alte sisteme care sunt disponibile pentru free download pe Internet, AkelaERP.ro aduce un beneficiu important utilizatorilor sai : instalarea este realizata gratuit de catre personalul specializat al companiei. Astfel, cei care decid sa incerce AkelaERP.ro inteleg, implementeaza si utilizeaza corect produsul, lucru greu de realizat in cazul metodei clasice free download. Costurile de instalare a solutiei AkelaERP sunt zero, instalarea in varianta standard si  licentierea fiind oferite in mod gratuit. Personalizarea sau dezvoltarea aplicatiei sunt servicii pe care TechTeam Akela le ofera contra-cost clientilor sai.

Initiativa companiei de a lansa aplicatia standard in mod gratuit este influentata de contextul actual al pietei, in care pe de o parte solutiile ERP sunt folosite in principiu de mutinationale, costurile ridicate de licentiere limitand accesul companiilor de dimensiuni medii la aceste aplicatii, iar pe de alta bugetele pentru aplicatii software sunt in scadere.  Totodata, prin lansarea AkelaERP.ro, TechTeam Akela isi propune sa analizeze si sa inteleaga nevoile IMM-urilor, pentru a putea veni in intampinarea acestora cu solutii eficiente si personalizate.

Te-ar putea interesa și: