Andreea Esca și soțul ei Alexandre Eram au investit destul de mult și în turism. Cei doi au recondiționat opt case tradiționale din Mărginimea Sibiului, adică locul natal al tatălui prezentatoarei tv.

Casele au fost transformate în locuri de cazare, iar turiștii, atât din România cât și din Europa, care vor să se conecteze cu natura, merg destul de des în zonă.

Casele recondiționate de prezentatoarea tv se află chiar pe malul râului Porumbacu din județul Sibiu. Căsuțele sunt din lemn și sunt amenajate într-un stil tradițional românesc.

Cât costă o noapte de cazare la moșia Andreei Esca?

În ceea ce privește tarifele, potrivit Booking.com, o noapte de cazare într-o căsuță care are 40 de metri pătrați, două dormitoare, o baie și chicinetă cu vedere spre munte, costă 492 de lei.

Menționăm faptul că aceasta nu este singura investiție făcută de Andreea Esca în zonă. Prezentatoarea de la Pro Tv mai deține la Porumbacu și casa Berbec, casa Florea Vieții, casa Moara, casa Prieteniei, casa Soare, 331, adică proprietatea care este situată în mijlocul satului și care datează din secolul al 19 lea, restaurată integral în anul 2019.

Și marii artiști din România au mers măcar o dată la moșia Andreei Esca. Tudor Chirilă și-a organizat acolo ziua de naștere. Totodată, și Pavel Bartoș a ajuns la moșia vedetei, dar și actrițe precum Dana Rogoz, Laura Cosoi, dar și mulți alții.

În descrierea moșiei sale, Andreea Esca spune că cei care își doresc să trăiască farmecul de altă dată o pot face acolo. Fiecare casă are propria sa poveste, dar și diferite obiecte de decor.

Ce spune Andreea Esca despre moșia de la Porumbacu?

Totodată, cei care ajung acolo pot face drumeții pe munte, plajă pe malul râului și se pot plimba cu bicicleta sau pot culege zmeură, susține vedeta.

„Vă invităm să descoperiți domeniul nostru și să vă stârnim curiozitatea de a ne vizita. Așadar, iată în câteva cuvinte ce ne-am dorit. Să restaurăm cât mai multe case din satul Porumbacu de Sus, de la poalele Negoiului, Țara Făgărașului, să le redăm farmecul de altădată, și să vă primim în ele oferindu-vă în același timp toate facilitățile timpurilor moderne. Fiecare casă își are propria poveste iar înăuntru veți găși multe obiecte cu istorie folosite acum ca decor sau cu o altă întrebuințare. Locuri ideale pentru evadarea din oraș și trăirea unor experiențe rurale autentice.

Puteți începe dimineață cu un mic dejun cu produse locale, continuați cu plajă pe malul râului, drumeții pe munte, echitație la câțiva km depărtare, culegeți zmeură sau vă plimbați cu bicicleta. Seara, musai să ieșiți “la talpiță” ca să vedeți cum vine ciurda de bivolițe și vaci pe care, dacă aveți curiozitatea, le puteți și mulge. Iar dacă vreți să învățați și cum se face brânza pe care o mâncați dimineață… și asta se poate”, a scris prezentatoarea TV.