Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România.

Ea a copilărit în satul Porumbacu de Sus din judeţul Sibiu, iar recent, în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la PRO TV, Andreea Esca a rememorat o întâmplare din tinereţe, care i-a adus şi o bătaie zdravănă din partea părinţilor.

Totul a început cu doi veri veniţi în vizită din Germania şi a continuat cu o baie în râul Olt, care s-ar fi putut încheia tragic.

“Noi ne-am pierdut și am ajuns noaptea acasă, în chiloți și în maieu”

„Aveam doi veri mai mari decât mine care veniseră din Germania în vacanță și am plecat toți să facem baie în Olt. La un moment dat, nu știu, era foarte lat, învolburat, noi voiam să trecem pe acolo și n-am știut cum să facem. Eu m-am gândit, nu știu de ce, că oricum, dacă trec, ar trebui să nu-mi stric adidașii.

Atunci aveai o pereche de adidași, dacă îi aveai, o viață! Era ceva extraordinar. Am zis, ca să-mi salvez adidașii, eram mică, să-i scot, mi-am scos și treningul și nu știu ce mai aveam și le-am aruncat de partea cealaltă a râului, ca să le recuperez după. Bineînțeles că nu am avut forță să arunc pe partea cealaltă a râului și s-au dus toate în apă.

Noi ne-am pierdut și am ajuns noaptea acasă, în chiloți și în maieu, fără adidași și fără trening și fără nimic. Taică-miu, săracul, intrase în panică pentru că se făcuse foarte târziu și nu știa unde plecaserăm. Țin minte că wow, a fost un scandal foarte mare. Ne-au rupt urechile, a fost ceva, ceva rău”, a povestit Andreea Esca, potrivit unica.ro.

Tatăl prezentatoarei de la PRO TV, Dumitru Esca, în vârstă de 82 de ani, a confirmat şi el că fiica sa a fost un copil neastâmpărat: „Avea o gașcă aici în sat, veneau pe la 2 acasă, chiar dacă aveau 12, 13 ani. O lăsam în pace. Aveau de umblat, de furat cartofi, roșii de pe câmp.”

Tatăl a trimis-o să dea admitere la ASE, însă Andreea Esca a picat la admitere

Cariera de jurnalist nu era cea pe care domnul Titi, aşa cum îi spun prietenii, şi-ar fi dorit-o iniţial pentru Andreea Esca, potrivit lamaruta.protv.ro.

„Ei, am dibuit-o să văd ce îi place. Și am văzut că nu prea îi plac multe. Atunci tocmai venise Revoluția și zic «Du-te la economiști acolo, la ASE». Și s-a dus!

S-a dus unde i-am spus, dar nu a intrat. Am fost supărat până am văzut că și-a făcut loc după aia la o facultate de Jurnalism. Nu eram încântat. Mai erau și alte secții pe acolo și am crezut că se duce la altă secție. Ea s-a dus unde a vrut și după aia am susținut-o.”