Sony Ericsson a lansat primele căşti cu senzori de mişcare-MH907- care facilitează accesul la muzica de pe telefonul mobil prin simpla inserare a acestora în urechi.

Căştile MH907 au la bază tehnologia Motion Activated SenseMe. Prin simpla inserare a acestora în urechi, muzica va porni instant, fără ca utilizatorul să fie nevoit să mai apese pe niciun alt buton. Pentru a opri muzica, este necesară îndepărtarea uneia dintre căşti de ureche. Aceleaşi proceduri sunt necesare pentru a răspunde sau pentru a respinge un apel.

Tehnologia SenseMe creată de Sony Ericsson ajută utilizatorul să-şi controleze muzica fără a apăsa niciun buton iar opţiunea de Clear Audio va reda melodiile preferate ale fiecăruia la calitatea la care acestea au fost original create.

„Cu ajutorul noilor căşti MH907, utilizatorii vor putea să folosească mai uşor telefoanele mobile. De acum, aceştia nu vor trebui să folosească butoane sau alte dispozitive pentru a prelua un apel sau pentru a opri muzica atunci când sunt  pe drum. Căştile MH907 se aliniază noii strategii Sony Ericsson care are ca obiectiv principal crearea de produse interactive şi atractive pentru utilizatorii noştri” a declarat Jacob Sten, Senior Vice President SEMC Accessories.

Căştile MH907 vor fi disponibile, de luna viitoare, la un preţ de 39 de euro.

SURSA: Sony Ericsson