Alertă de securitate alimentară la magazinele Carrefour din Franța. Retalierul a fost nevoit să retragă de la rafturi sucurile de mere și de portocale vândute sub brandul Carrefour Bio, după ce au început să apară suspiciuni legate de un eventual conținut de fragmente de sticlă. DISTRIBUIE INFORMAȚIA PE FACEBOOK Alerta ar putea fi extinsă și la magazinele din România, întrucât ambele produse sunt disponibile și în magazinele din rețeaua Carrefour România, scrie brandprivat.ro. 
UPDATE: POZIȚIA CARREFOUR ROMÂNIA
Carrefour Romania a primit o alerta de la sediul Carrefour Franta in legatura cu acest subiect in urma cu trei saptamani. Ca urmare a verificarilor intreprinse in cadrul magazinelor, departamentul de calitate a constatat ca loturile de suc BIO marca proprie incriminate nu au ajuns in depozitele din Romania.

Avand in vedere rezultatele anchetei interne, sucurile BIO de mere si portocale marca proprie nu vor fi retrase de pe piata din Romania.

Anunțul de retragere a fost publicat pe un site guvernamental din Franța și poate fi citit, în întregime, aici. Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european şi cel de-al doilea la nivel mondial. Prezent în 32 de ţări din lume cu peste 9.500 magazine, grupul Carrefour are aproximativ 471.000 de angajaţi. În România, Grupul Carrefour numără, în prezent, 104 magazine dintre care 24 Carrefour Hipermarket, 65 de supermarketuri Carrefour Market şi 15 magazine de proximitate, Express. DISTRIBUIE INFORMAȚIA PE FACEBOOK