Grupul RED, developerul Trident Plaza a anuntat semnarea cu Carrefour a contractului pentru complexul comercial si de afaceri Trident Plaza din Constanta. Acest contract este al treilea semnat de Carrefour cu grupul RED, tot anul acesta fiind perfectate intelegeri pentru centrele comerciale Armonia din Arad si Braila.

Carrefour Romania a inchiriat o suprafata totala de 6.500 mp, din care 4.000 mp suprafata de vanzare, care va permite retailerului francez, unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata din Romania, sa isi sustina extinderea in Romania, iar la Constanta sa deschida un al doilea hypermarket.

Trident Plaza are o valoare de peste 100 milioane de euro si o suprafata totala de peste 130.000 mp. Complexul reuneste un shopping mall, doua cladiri moderne de birouri in asociere cu reteaua World Trade Center si un hotel de 4 stele cu 250 de camere. Finantatorul proiectului Trident Plaza este Immoeast, fond implicat in sectorul imobiliar din toate pietele majore din Europa Centrala si de Est, in Romania avand peste 20 de proiecte finalizate sau in diverse stadii de derulare.

“Am decis sa ne alaturam proiectului Trident Plaza deoarece acesta raspunde necesitatii noastre de a ne consolida prezenta in orasele mari, in locatii cu un potential semnificativ”, declara Jacobo Caller, directorul general Carrefour Romania.

Centrul comercial isi propune sa atraga aproximativ 10 milioane de vizitatori anual punand la dispozitie numeroase posibilitati de realizare a cumparaturilor in magazine ale unor mari companii internationale, dar si autohtone, zone de distractie si relaxare, o galerie de arta, restaurante si fast food, servicii diverse, spatii de birouri si un hotel la standarde foarte inalte.

“Consideram ca anvergura acestei asocieri este o confirmare a valorii si abordarii propuse de proiectul Trident Plaza dezvoltat in Constanta”, a mentionat Teodor Pop, Managing Partner al Grupului RED.

Proiectul Trident Plaza este dezvoltat de grupul RED prin intermediul a doua societati din portofoliul Immoeast – Harborside Imobiliara si Harborside Hotel.

Sursa: DMI

Data: 5 Decembrie 2007