Preparatele sushi se pregatesc in fata clientului, se pot servi  pe loc in spatiul special amenajat, sau pot fi consumate acasa. De asemenea se preiau comenzi pentru platouri cu diverse delicatese in stil japonez pentru petreceri.  Daca exista curajosi care doresc sa pregateasca sushi si acasa, pe langa “accesoriile” clasice de sushi precum sosul de soia si wasabi exista si orez, alge si desigur peste proaspat crud la raionul alaturat de peste care comercializeaza peste 150 de sortimente de peste.

Mentionam ca noutate pestele bio: dorada, biban de mare, rechin mediteranean, homari,langustine si crabi. Se comercializeaza aici pesti din toate marile lumii, pentru a satisfice cele mai exigente gusturi.

Pentru ca vorbim de exigenta, nu se poate exclude carnea de manzat Limousine, excelenta in materie de carne de vita, o vita de origine 100% franceza, crescuta in Romania pentru carne si nu pentru lapte, care are ca si particularitate o fragezime constanta datorita conditiilor speciale de crestere a manzatului, pana la maxim 24 luni si a procesului de maturare al carnii timp de 7 zile.

Carrefour Baneasa va asteapta sa va dovedeasca ca produsele fac diferenta!