Sfârșitul anului este foarte aproape, ceea ce înseamnă că agenedele soliștilor români se apropie de refuz. Vedetele și-au umflat tarifele, observând o creștere cam din doi în doi ani. Delia Matache spre exemplu cere de patru ori mai mult față de acum doi ani. 

Cei mai scumpi artiști de la noi se pare că sunt Loredana Groza, Smiley, Delia, Horia Brenciu și Ștefan Bănică. Sumele care le intră în buzunare pentru doar 45 de minute de concert sunt enorme.

La 48 de ani, Loredana Groza, române campioana câștigurilor pentru un concert corporate de 45-60 de minute. Fosta jurată de la „Vocea României” cere 15.000 de euro pentru un show.

Smiley, fostul ei partener de scaun, prezentator și la „Românii au talent”, solicită 12.000 de euro pentru un spectacol care să ridice publicul în picioare.

Cei doi sunt urmați de alți trei jurați, de această dată de la „X Factor”, emisiune produsă de Antena 1.

Delia Matache cere 12.500 de euro pentru un recital, Horia Brenciu, între 10.000 și 13.000 de euro, iar Ștefan Bănică, cel care umple Sala Palatului până la refuz de Crăciun, de 17 ani, are un preț „de catalog” de 10.000 de euro.