Astfel, după cifra de afaceri de 3,1 miliarde de lei (709 milioane de euro) şi profitul de 62 milioane de lei (14, 1 milioane de euro) realizate în 2012, Mediplus Exim ocupă locul 318 în clasamentul Deloitte, cu trei locuri mai sus decât anul precedent.
Mediplus a fost înfiinţată în anul 1997, reunind mai multe divizii de import, distribuţie şi promovare a produselor OTC şi face parte din grupul A&D Pharma, cel mai mare grup farmaceutic din România care integrează şi reţeaua de farmacii Sensibl şi clinicile Anima.
Robert Popescu, fost CEO al companiei de distribuţie clasică si retail farmaceutic Relad, este CEO-ul grupului A&D Pharma din martie 2008, având o experienţă de peste 15 ani în domeniul farmaceutic, IT, comerţ internaţional si energetic.
După cum se vede în acest tabel , Mediplus este liderul pieţei de distribuţie de medicamente din România.
România ocupă poziția a 5-a în ECE cu cele 35 companii incluse în top 500 Deloitte. Clasamentul este dominat în continuare de industria energiei și resurselor – 14 companii, bunuri de consum și transporturi –  10 firme, industria prelucrătoare – 6 companii, tehnologie și telecom – 4 firme și farma – o companie.