Create pentru comoditatea utilizatorului, noile produse includ o serie de funcţii noi care îmbunătăţesc procesul de imprimare dintre dispozitivele conectate, de la acces la fotografii şi documente stocate în cloud la imprimare via NFC (conexiune near field), funcţii care asigură poziţia de lider a gamei PIXMA în ceea ce priveşte inovaţia în domeniul imprimării.

De asemenea, Canon a lansat şi două scannere noi din gama CanoScan – LiDE 120 şi LiDE 220, cu scanare în cloud şi funcţii sigure, de înaltă rezoluţie. Noutatea celor mai recente produse PIXMA constă în integrarea tehnologiei NFC. Uşurând şi mai mult procesul de imprimare de pe telefoane conectate, PIXMA Touch & Print perimite utilizatorilor să imprime şi să scaneze folosind dispozitive inteligente cu NFC, prin simpla atingere a acestuia de imprimante compatibile.

PIXMA MG6650, MG5650, MG2950 şi CanoScan LiDE 120 şi LiDE 220 vor fi disponibile din luna septembrie, 2014. PIXMA MG7550 şi iP110 vor fi disponibile din luna octombrie, 2014.