“În această perioadă dificilă, în care salubrizarea și igiena în general sunt factori esențiali în combaterea crizei sanitare cauzate de COVID-19, suntem onorați când calitatea serviciilor noastre este recunoscută. Vreau să mulțumesc, din partea mea și a colegilor mei și a Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București pentru distincția oferită și să ofer asigurări că SUPERCOM este alături de oameni și de autoritățile locale în toate inițiativele care țin de domeniul său de activitate”, a declarat Ilie Ionel Ciuclea, Președinte Supercom.

De amintit că, încă din anii precedenți, compania fondată acum trei decenii de Ionel Ciuclea, a intrat în “Topul firmelor din București”, eveniment realizat tot de CCIB și dedicat recunoașterii performanței în afaceri a companiilor care activează în Capitală. Au fost acordate distincții pentru rezultatele economice obținute anterior și au fost decernate trofee de excelență companiilor care în ultimii cinci ani s-au clasat pe prima poziție în competiția elitelor.

Având așadar un nume de apărat, compania Supercom dă asigurări că va continua să fie alături de toți partenerii și cetățenii din zonele în care activează și livrează servicii publice la cele mai înalte standarde, asigură igiena orașelor, indispensabilă unei funcționări normale a societății urbane în care trăim.

Asigură imunitatea orașului

“Asemeni globulelor albe din organismul uman, așa și noi, firmele de salubrizare, asigurăm imunitatea orașului și a celor care trăiesc în el”, a mai spus președintele Supercom.

În cele trei decenii de activitate, compania a avut colaborări pe termen lung cu administrațiile locale, atât cele din București, cât și din Ilfov, Dâmbovița, Bistrița-Năsăud, Hunedoara, Caraș-Severin, Gorj, Ialomița.

În continuare, Supercom își dezvoltă și modernizează serviciile și colaborează strâns cu autoritățile locale pentru a identifica problemele și a putea pune pe masă proiecte, planuri și metode durabile de salubrizare și valorificare ale deșeurilor, cu respectarea directivelor europene și globale de mediu.

“Misiunea companiei este să fie în slujba cetățenilor și să le asigure un oraș și un mediu curat,” a mai declarat Ciuclea, Președinte al SC SUPERCOM SA.

Cu aceasta ocazie S.C. SUPERCOM S.A. mulțumește colaboratorilor săi (clienți, furnizori, instituții financiare) pentru bunele relații si suportul constant manifestat în cei 30 ani.

Supercom este o societate cu capital privat 100% românesc. Fondată în aprilie 1990, Supercom oferă servicii de salubrizare, colectare, depozitare și valorificare a deșeurilor, deszăpezire, reciclare etc. Asigură un mediu curat unui număr de peste 1,5 milioane de locuitori, companii și instituții publice prin cele 31 de puncte de lucru din București și județele Ilfov, Dâmbovița, Caraș Severin, Hunedoara, Gorj, Ialomița și Bistrița-Năsăud