“Fundatia International British School of Bucharest” si angajatii Bãneasa Investments se vor implica sâmbata, 17 mai în sustinerea unui proiect social, respectiv colectarea resturilor menajere care împânzesc Pãdurea Bãneasa.

Proiectul “Bãneasa Clean up” a fost initiat anul trecut de cãtre International British School of Bucharest, respectiv de 4 elevi: Cristian Anton, Tudor Stancu, Cristian Lapadat si Mihaela Boian. Pentru Bãneasa Investments, initiativa este doar începutul unui program mai amplu pe care dezvoltatorul Proiectului Bãneasa îl va demara în perioada imediat urmãtoare.

Pãdurea Bãneasa este un loc care atrage zilnic bucuresteni dornici sã isi petreacã timpul liber într-un mod cât mai plãcut.

Din nefericire, grupurile care aleg sã îsi petreacã timpul liber aici lasã în urma lor tone de gunoaie. De aceea, la editia de anul trecut a proiectului “Băneasa Clean-up” au participat 230 de voluntari care au colectat peste 4 tone de gunoaie din Pădurea Băneasa.

Anul acesta, se estimează că vor participa 400 de voluntari care vor colecta de 2 ori mai multe resturi menajere decât anul trecut. Alături de angajaţii Băneasa Investments şi de iniţiatorii programului vor participa şi elevi ai liceelor: Cosbuc, Cantemir Vodã si Ferdinand, nr. 64.

Fundatia International British School of Bucharest a fost infiintatã în septembrie 2000 de cãtre  Simona Cohen cu scopul de a oferi o scoalã aproape de centrul orasului. De atunci, a cunoscut cea mai rapidã evolutie astfel încât, în momentul de fatã are 230 de elevi de 33 de nationalitãti.

Data: 15 mai 2008

Sursa: Baneasa Investments