Florin Busuioc, surprins într-o nouă ipostază inedită

Nu este pentru prima dată când celebrul prezentator al rubricii Meteo de la ProTV, Florin Busuioc, este surprins în astfel de ipostaze. Dacă în trecut el a fost fotografiat când aștepta tramvaiul, Busu a fost surprins acum la metrou.

Având în vedere traficul infernal din Capitală este lesne de înțeles de ce Florin Busuioc a ales această variantă de transport. Decât să stea blocat în trafic a preferat metroul pentru a ajunge mai rapid la destinația dorită.

Așa cum ne-a mai obișnuit, Busu a preferat varianta mai rapidă de a se deplasa prin București, alături de ceilalți bucureșteni care aleg transportul în comun din subteran. Prezentatorul meteo, a fost surprins de reporterii de la spynews.ro în timp ce se afla în metrou.

SURSA FOTO: Spynews

Busu a coborât la ultima stație, la metrou Pipera, după care și-a văzut de treabă. Bineînțeles, oamenii își „dădeau coate” atunci când l-au văzut pe bărbat, însă prezentatorul Pro TV e obișnuit să atragă atenția de ani de zile de când e în lumina reflectoarelor.

Nu e pentru prima dată când alege transportul în comun

Amintim că recent, cunoscutul actor și prezentator meteo a fost surprins și de reporterii Capital într-o ipostază asemănătoare. De această dată Florin Busuioc a ales tramvaiul ca mijloc de transport, fiind surprins așteptând liniștit într-o stație de tramvai.

În tot acest timp, Florin Busuioc stă așezat pe bordura de beton a unui gard, își consultă telefonul mobil și se uită din când în când înspre locul de unde ar trebui să vină tramvaiul.

florin busuioc
SURSA FOTO: Capital

Busu este cetățean de onoare al municipiului Hunedoara

În vară, Busu a devenit cetățean de onoare al municipiului Hunedoara, locul unde și-a petrecut primii ani din viață și pe care și-l amintește mereu cu drag.. Comunitatea din Hunedoara i-a oferit titlul în semn de apreciere pentru întreaga sa carieră.

„Am rămas foarte plăcut surprins de cum arată orașul, am trecut și pe pietonală, și am văzut oameni tineri, frumoși, care se distrează. Le mulțumesc că au întocmit toate cele necesare ca să se producă acest lucru și acest eveniment și, ce să zic, sunt onorat”, declara Florin Busuioc la primirea titlului.