În acest spaţiu, celebrul bucătar italian va opera, începând cu luna ianuarie, un restaurant de tipul ”sano e buono” care va putea deservi zilnic 1.200 de persoane. Noua unitate, care are o capacitate de 300 de locuri, va fi amplasată la mezaninul clădirii C, inaugurată în 2010, din cadrul CBC.
 „Vom folosi în proporţie de peste 90% produse naturale, gătite natural, fără aditivi bazându-ne pe regulile şi principiile bucătăriei mediteraneene şi mai puţin pe produsele tradiţionale româneşti. Conceptul este nou pentru mediul de business timişorean”, a declarat Antonio Passarelli.
Italianul a venit în România în 1991 şi manageriază restaurantul Al Duomo din Timişoara. A gătit pentru numeroase personalităţi din ţară şi străinătate, printre care Ion Iliescu, Adrian Sârbu şi Francis Ford Coppola.
„Complexul nostru de birouri a fost ales şi pentru cei aproximativ 4.000 de angajaţi care îşi vor desfăşura activitatea zilnic în clădirile noastre, din care 2.500 lucrează deja în CBC. Amenajarea a fost gândită în aşa fel încât spaţiul să poată găzdui evenimente corporate, business sau chiar mondene cu  300-400 de persoane”, explică Ovidiu Şandor, CEO al ModaTim Investment, dezvoltatorul CBC Timişoara.